49,00 

Mentorski program: Mojster spletnih strani (1+1 mesec gratis)

Imate težave pri delovanju ali urejanju spletne strani?

Bi želeli imeti mentorja, ki vam pomaga pri iskanju rešitev?

Bi želeli pri tem prihraniti čas in s tem povezane stroške?

V mentorskem programu Mojster spletnih strani vam pri urejanju, vzdrževanju in razvoju spletne strani stojim ob strani s svojim znanjem in izkušnjami. Tako boste lahko popravili napake, za katere morda sploh ne veste, da jih počnete. 

Namen mentorskega programa pa ni le popravljanje napak, temveč tudi pridobivanje novih znanj, da boste znali spletno stran urejati, jo uporabljati za izvajanje marketinga, nadgrajevati, izboljševati tehnično in prodajno, itd.

Posledično pa boste lahko postali neodvisni od zunanjih izvajalcev in prihranili na stroških, saj boste sproti pridobivali ustrezno znanje, hkrati pa imeli mentorja in celotno skupnost ob sebi za pomoč.  

V Mentorskem programu pokrivamo spletne strani izdelane na WordPress platformi.

Kaj pridobite z udeležbo v mentorskem programu?

Kaj vključuje mentorski program: Mojster spletnih strani?

Facebook skupina je namenjena za komunikacijo s člani mentorskega programa: Mojster spletnih strani. V tej skupini bom odgovarjal na vaša vprašanja in vas usmerjal glede morebitnih rešitev. Seveda pa si lahko v tej skupini tudi medsebojno pomagate, svetujete in komentirate. Tako ne boste imeli ob sebi le mentorja (mene), temveč še vse ostale člane skupine. 

2-krat na mesec (na 14 dni) se bomo dobili preko Zoom-a na webinarju, kjer bom osebno odgovarjal na vaša vprašanja in vam neposredno in konkretno pomagal pri vaših težavah.

Vsak Q&A webinar bo trajal 2 šolski uri. Vaša vprašanje boste poslali vnaprej, v primeru, da nam ostane še kaj prostega časa, pa boste lahko spraševali tudi sproti. 

Kot član mentorskega programa pa boste imeli dostop tudi do vseh posnetkov preteklih Q&A webinarjev.

Vsak mesec bom dodal 1 ali 2 novi video vsebini za uporabo kakšnega vtičnika, mini vodič za uporabo novega gradnika (widget) ali nasvet, ki vam bo koristil bi urejanju ali nadgradnji spletne strani.

Pri izbiri vsebine za za video vodiče in nasvete pa bom seveda tudi upošteval člane in njihove želje.

V času članstva boste imeli dostop do vseh preteklih posnetkov v sklopu mentorskega programa.

Kdo bo izvajal mentorstvo?

Marko Petrej

S področjem načrtovanja, grafičnega oblikovanja in izdelave spletnih strani se ukvarja že 21 let, zadnjih 14 let v svojem podjetju NAVDIH.NET. Z delom na številnih projektih si je pridobil široko paleto znanja in dragocene izkušnje. Kot strokovnjak na področju spletnega komuniciranja in izdelave spletnih strani je uspešno predaval in svetoval številnim podjetjem iz različnih branž (od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture), med njimi tudi podjetnikom začetnikom. Izvedel pa je tudi številna predavanja za podjetnike na gospodarskih in obrtnih zbornicah, podjetniških inkubatorjih, za banke… V zadnjih letih pa se aktivno ukvarja z izobraževanjem podjetnikov s pomočjo delavnic, usposabljanj, spletnih tečajev in izzivov.

Začetek in trajanje mentorskega programa

Mentorski program: Mojster spletnih strani bom začel izvajati z 8.12.2021. Trajanje mentorskega programa ni časovno omejeno in bo trajalo tako dolgo, dokler bo zanj zanimanje. Lahko pa se mu pridružite tako, da zakupite članarino za 1 mesec ali za daljše časovno obdobje.

Vsak, ki se mentorskemu programu pridruži prvič, lahko v začetku kupi paket 1+1 mesec gratis. Pomeni, da se pridruži za 2 meseca, plača pa ceno za 1 mesec. Torej prejmete 50% popust.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

Z mentorskim programom pričnemo v sredo, 8. 12. 2021, pridružite pa se lahko kadar koli, saj boste imeli dostop do vseh vsebin tudi za nazaj.

Mentorskemu programu se pridružite tako, da najprej uredite nakup mentorskega programa v spletni trgovini.

V kolikor plačate s kartico, se vse to zgodi avtomatsko in takoj prejmete elektronsko pošto z vsemi potrebnimi informacijami za mentorski program: Mojster spletnih strani.

V primeru plačila preko spletne banke oz. plačila na TRR, pa je potrebno počakati, da vam potrdim plačilo. To lahko naredim šele, ko plačilo tudi vidim v spletni banki. Za pohitritev postopka pa mi lahko tudi pošljete potrdilo o plačilu. 

Mentorski program zaenkrat nima časovne omejitve. Trajal bo tako dolgo, dokler bo zanimanje. Je pa možno kupiti članstvo za vsak mesec posebej ali za daljše časovno obdobje.

Ker z mentorskim programom šele pričenjam, sem vam pripravil začetni paket, ki traja 2 meseca, pri tem pa vam 1 mesec podarim. Namesto polne cene 98 € sedaj plačate samo 49 €.

Seveda in je tudi zelo zaželeno, saj boste tako obdržali mentorsko podporo in boste pridobivali nova znanja. 

Kasneje boste lahko zakupili podaljšanje članstva za 1 mesec po ceni 49 € ali za daljše časovno obdobje 6 mesecev oz. 1 leto, ki pa bo seveda nekoliko ceneje. Ponudbo za daljše časovno obdobje vam bom pravočasno pripravil.

V času Q&A webinarjev se bom v času odgovarjanja na posamezno vprašanje posvetil osebi, ki je vprašanje postavila. S tem vam tudi individualno svetujem in pomagam. Seveda pa je čas, ki ga lahko namenim samo eni osebi v času webinarja omejen. 

Za tiste, ki boste želeli več časa za individualno mentorstvo 1:1, vam bom omogočil tudi to možnost. Ker pa imam čas zelo omejen, vam bo ta možnost dostopna proti dodatnemu plačilu.

49,00 

Prijavite se na

Mentorski program

Pridružite se mentorskemu programu, kjer boste dobili dostop do koristnih orodij, izobraževanj, odgovore na vaša vprašanja in pomoč, če se vam bo zataknilo in ne boste znali več naprej na svoji spletni strani, ali si želite izboljšati delovanje in od nje imeti večjo korist.