21-dnevni izziv

Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u

Začnemo v ponedeljek, 24.5.2021

Bi si želel-a sami izdelati kakovostno spletno stran v 21 dneh in s tem prihraniti nekaj denarja, ki bi ga drugače plačal-a zunanjemu izvajalcu?

V teh težkih časih pride vsak prihranjen evro še kako prav. Namesto v izdelavo strani, pa boš lahko denar investiral-a v spletni marketing.

Si želiš znanja in spretnosti kako samostojno urejati spletno stran in s tem postati neodvisen-a od drugih izvajalcev?

S pridobljenim znanjem si boš lahko spletno stran hitro prilagodil-a svojim potrebam brez dodatnih stroškov zunanjih izvajalcev.

Ne želiš odkrivati "tople vode", se učiti na svojih napakah in porabiti preveč časa z izdelavo spletne strani?

Se popolnoma strinjam s teboj, da je bolje prisluhniti strokovnjaku, ki te bo vodil skozi celotni proces izdelave spletne strani, ti pokazal bližnjice in te obvaroval pred pastmi, ki bi zahtevale veliko časa in povzročala slabo voljo.

Ime mi je Marko Petrej.

Zagovarjam idejo, da si moramo podjetniki med seboj pomagati, saj bomo s tem pridobili vsi. S tem, ko boš postal-a bolj uspešen-a ti, bom posledično postal uspešen tudi sam.

 

Zato sem se odločil, da ti bom pri izzivu pomagal s svojimi 21 letnimi izkušnjami iz področja načrtovanja, oblikovanje in izdelave spletnih strani.

 

Leta 2007 sem ustanovil svoje podjetje NAVDIH.NET, ki je danes usmerjeno izključno v rešitve in poslovanje na spletu. 

Do sedaj pa sem sodeloval na več kot 100 projektih izdelave spletne strani, spletne trgovine ali sistema za spletne tečaje za podjetja iz različnih branž od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture. Hkrati pa sem predajal svoje znanje izdelave spletnih strani na številnih delavnicah v živo.

Prvi korak za uspeh na spletu pa je, da si zagotoviš kakovostno spletno stran, na katero boš ponosen-a tudi sam-a in bo...

Si želiš takšno spletno stran?

Predvsem pa me zanima ali sprejmeš izziv, da si v 21 dneh izdelaš svojo spletno stran?

S pripravo na izziv pričneš v ponedeljek, 24.5.2021.

Tvoj in moj cilj izziva:

Kakovostno načrtovana in v celoti izdelana tvoja spletna stran v 21 dneh od pričetka izziva.

Izziv je primeren zate, če si želiš:

Izziv NI primeren zate, če:

Se sprašuješ kaj vse zajema 21-dnevni izziv in kaj prejmeš v paketu?

V sklopu izziva prejmeš...

On-line tečaj "Načrtovanje uspešne spletne strani"

Prejel-a boš 60-dnevni dostop do naprej posnetega spletnega tečaja, kjer ti vse razložim kako po korakih načrtovati uspešno spletno stran na primerih.

197 €

Vključeno

On-line tečaj "Izdelava spletne strani v WordPress-u z orodjem Elementor"

Prejel-a boš 60-dnevni dostop do spletnega tečaja, kjer se boš naučil-a kako v WordPress-u izdelati spletno stran od začetka. Po korakih se boš naučil-a tudi uporabljati orodje Elementor, ki ga boš uporabil-a pri izdelavi svoje spletne strani.

297 €

Vključeno

Članstvo v zaprti FB skupini za izziv

Facebook skupina bo glavni komunikacijski kanal za izziv. V njej se bomo dnevno slišali, prejeli boste dnevne izzive, objavljali svoja dela, prejemali komentarje in predloge od mene, drugih strokovnjakov ter udeležencev izziva.

497 €

Vključeno

3x Q&A webinar v živo preko ZOOM-a

Srečali se bomo 3x v živo po 2 uri, kjer bom odgovarjal na vaša konkretna vprašanja glede načrtovanja ali izdelave vaše spletne strani. Pri tem se bom tudi direktno povezal v vašo spletno stran in vam pomagal rešiti težave.

447 €

Vključeno

Webinar "Na vročem stolu" preko ZOOM-a

Tistim, ki se boste pravočasno prijavili za “vroči stol”, bom v 2 urah pred ostalimi udeleženci analiziral in komentiral spletno stran, ki si jo naredil-a v času izziva. Kot udeleženec-ka izziva pa se boš lahko učil-a na napakah drugih, da jih sam-a ne boš naredil-a.

197 €

Vključeno

Zaključni webinar v živo preko ZOOM-a

Obvezen dogodek za vse udeležence, saj bomo naredili pregled vsega v zadnjih 21 dneh, prejel-a boš certifikat za tvoj uspeh, predvsem pa si bomo pogledali kaj so naslednji koraki za tvojo spletno stran in uspeh na spletu in še več.

197 €

Vključeno

To pa še ni vse… dodatno dobite še 3 BONUS-e

BONUS #1
manager20b

Moja podpora v času celotnega izziva

Ves čas vas bom spremljal in komentiral tvoje delo, odgovarjal na vprašanja v živo, nekaterim srečnežem pa tudi analiziral spletne strani 🙂

Vključeno
BONUS #2

Brezplačno gostovanje za spletno stran za 60 dni

Za izdelavo svoje nove spletne strani ne boš potreboval-a zakupiti spletnega prostora in boš še prihranila, saj boš vse dobil-a v sklopu tečaja.

Vključeno
BONUS #3

Čakajo pa te tudi lepe nagrade :)​

Vsekakor se ti splača biti aktiven-a v izzivu in čim več sodelovati v skupini. Ne samo, da te bo na koncu čakala nova spletna stran in certifikat, ampak z malo sreče še kakšna lepa nagrada.

Vključeno
VKLJUČENO
Skupna vrednost več kot 1.832 €
Sedaj SAMO 347 €

21-dnevni izziv

Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u

Postani samostojen-a pri izdelavi spletne strani v samo 21 dneh. Z znanjem in izkušnjami, pridobljenimi med izzivom, pa si boš lahko kasneje postavil-a še drugo in tretjo spletno za namen marketinga, ne boš potrebovala plačevati zunanjih izvajalcev in čakati na izvedbo.

1.832 €

347 €

Akcijska ponudba velja do 10. maja 2021, nato bo cena višja. Poskrbi, da ne boš ostal-a pred zaprtimi vrati, saj je število mest prav tako omejeno.

Akcijska ponudba velja samo še…

dni
ur
min
sek

Začnemo 24. maja 2021.

To ne bo eden tistih spletnih tečajev, kjer si zgolj ogledaš video posnetke, nato pa si prepuščen-a samemu sebi, ko začneš svoj projekt.


Dnevno boš namreč dobival-a naloge, ki jih boš reševal-a in objavljal-a v skupini, kjer boš dobila komentar nanje, seveda pa te bodo lahko ocenjevali in podali mnenje tudi ostali kandidati ter ti s tem pomagali.


V sklopu celotnega izziva se bomo večkrat tudi v živo srečali preko Zoom-a, kjer bom odgovarjal na vprašanja udeležencev in vam s tem pomagal pri morebitnih težavah. Če se boš pravočasno prijavil-a še na “vroči stol”, pa ti bom tudi podrobneje analiziral spletno stran, ki si jo izdelal-a v času izziva.

Priprava na izziv

S ponedeljkom, 24.5.2021, pričnemo s pripravami na 21-dnevni izziv. Pripravljalnega tedna ne smeš zamuditi, saj bo potrebno izvesti določene aktivnosti, da boš imel-a vse pripravljeno za izziv.

1. teden - načrtovanje in učenje

V ponedeljek, 31.5.2021, pričnemo z 21-dnevnim izzivom. V tem tednu bomo načrtovali spletno stran, se naučili uporabljati WordPress in orodje Elementor.

2. teden - vsebina in začetek izdelave

V drugem tednu izziva bo poudarek na pripravi vsebine in začetku izdelave tvoje spletne strani v WordPress-u.

3. teden - nadaljevanje izdelave

V tretjem tednu izziva nadaljujemo z izdelavo spletne strani. Izziv zaključimo 20.6.2021, v nedeljo zvečer, na zaključnem webinarju.

Vikende (soboto in nedeljo) boste imeli prosto, da nadoknadite z vsebino in nalogami, če niste utegnili čez teden, ali pa se posvetite svoji družini 🙂 Facebook skupina pa bo aktivna vse dni, tudi v soboto in nedeljo, za tiste najbolj zagrizene.

Izjave

Kaj pravijo udeleženci mojih delavnic

Jasna Podobnik
Mateja Smogavc
Urša Sreš
UTRINKI

Iz mojih izobraževalnih delavnic v živo

Bilo je delovno, kreativno in zabavno. Preko spleta na izzivu pa bo sedaj še bolj produktivno.

Moja 100% garancija za vračilo denarja

Pridruži se izzivu v živo, sodeluj, implementiraj pridobljeno znanje, delaj dnevne domače naloge in se udeleži zaključnega webinarja ... Ko boš vse to opravil-a in se ti bo zdelo, da to ni najboljši trening te vrste oz. s treningom ne boš zadovoljen-a, ti bom vrnil denar nazaj.

21-dnevni izziv

Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u

Postani samostojen-a pri izdelavi spletne strani v samo 21 dneh. Z znanjem in izkušnjami, pridobljenimi med izzivom, pa si boš lahko kasneje postavil-a še drugo in tretjo spletno za namen marketinga, ne boš potrebovala plačevati zunanjih izvajalcev in čakati na izvedbo.

1.832 €

347 €

Akcijska ponudba velja do 10. maja 2021, nato bo cena višja. Poskrbi, da ne boš ostal-a pred zaprtimi vrati, saj je število mest prav tako omejeno.

Akcijska ponudba velja samo še…

dni
ur
min
sek

Še vedno niste prepričan-a, da je ta izziv najboljša priložnost zate, če si želiš samostojno izdelati uspešno spletno stran, prihraniti svoj denar in čas, ter se izogniti napakam, ki bi te lahko kasneje še kako drago stale?

 

Morda pa še nisi dobil-a odgovora na svoje vprašanje.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kdaj pričnemo s spletnim tečajem?

S pripravami na izziv pričnemo v ponedeljek, 24.5.2021. Na ta dan boste tudi od mene prejeli elektronsko pošto s prijavo v spletni tečaj in vsa nadaljnja navodila. Nato pa nadaljujemo z izzivom v ponedeljek, 31.5.2021. 

Koliko časa na dan naj planiram za spletni tečaj in izdelavo spletne strani?

V pripravljalnem tednu bo aktivnosti manj in bodo časovno krajše. Prav tako pa jih boš lahko opravil-a več hkrati. V tem tednu je potrebno poskrbeti, da imaš pripravljeno vse za izvajanje izziva.

V času izziva računaj 2 do 3 ure ali več dnevno. Odvisno kako boš hiter-a pri pregledu vsebine, izvajanju aktivnosti in reševanju
nalog.

Za drugi in tretji teden izziva računaj več ur dnevno, saj boš delal-a na svoji spletni strani, kjer boš pisal-a vsebino, urejal-a slike, postavljal-a spletno stran… Koliko časa boš potreboval-a, je odvisno tudi od tega kako obsežno stran si boš zastavil-a za izziv.

Več časa in truda boš vložil-a, boljši bo rezultat in seveda tvoja spletna stran. Predlagal bi, da si rezerviraš dovolj časa za izvajanje izziva.
Ne pozabite tudi, da se bomo večkrat videli in slišali tudi v živo v večernih urah na webinarjih.

Ob kateri uri bo vsak dan potekal spletni tečaj?

Spletni tečaj je nastavljen tako, da se ga lahko udeležite tako tisti, ki imate čas v dopoldanskih urah, kot tisti, ki vam bolje ustreza udeležba na tečaju popoldan ali zvečer.

Torej, če greš dopoldan službo, se lahko spletnemu tečaju posvetiš popoldan ali zvečer.

Vsak dan med tednom ti bom sporočil kaj bomo tisti dan počeli in kateri video si poglej. Nato pa se sam-a odločiš kdaj boš to storil-a tekom dneva. Video vsebine so namreč vnaprej posnete.

Seveda pa boš imel-a na razpolago več časa, če se boš to počel-a že v dopoldanskem času.

Ali bo spletni tečaj tudi čez vikend?

Vikende (soboto in nedeljo) boš imel-a prosto, da nadoknadiš z vsebino in nalogami, če nisi utegnil-a čez teden, ali pa se posvetiš svoji družini 🙂 Facebook skupina pa bo aktivna vse dni, tudi v soboto in nedeljo, za tiste najbolj zagrizene.

Ali je vključena tudi izdelava spletne trgovine?

Spletna trgovina je nadgradnja spletne strani in zato je pomembno, da najprej osvojiš osnove spletne strani.


Torej v tem izzivu spletna trgovina ni vključena, jo pa lahko pričakuješ v ločenem spletnem tečaju ali izzivu. V kolikor te zanima spletna trgovina, priporočam, da se najprej udeležiš tega izziva, saj se v nadaljnjih tečajih ne bomo več tako podrobno ukvarjali z osnovami, ker se bo predvidevalo, da jih že poznaš in obvladaš.

Kaj vse potrebujem za izvajanje spletnega tečaja oz. tega izziva?

Za udeležbo na tem izzivu iz vidika tehnične opreme potrebuješ:

 • namizni ali prenosni računalnik,
 • računalniško miško (gre tudi brez, vendar je z miško hitreje),
 • povezavo do interneta,
 • spletno kamero (zaželeno za webinarje),
 • mikrofon,
 • slušalke ali zvočnike,
 • beležko in pisalo.

Zelo pa priporočam, da si priskrbiš dodatni monitor, saj bo veliko lažje izvajati spletni tečaj. Na enem monitorju gledaš spletni tečaj, na drugem pa izdeluješ spletno stran.

So še kakšni dodatni stroški za izdelavo spletne strani?

Vse kaj boš potreboval-a, da si boš v sklopu izziva postavil-a spletno stran, boš prejel-a ob prijavi. V sklopu tečaja bo tudi vse razloženo kaj boš kasneje potrebovala in na kaj biti pozoren-a. 

V tem trenutku ne potrebuješ zakupiti nobenega gostovanja ali spletne domene. Gostovanje boš prejel-a za namen spletnega tečaja oz. izziva brezplačno. Prav tako še ne boš potreboval-a spletne domene, saj ti bo dodeljena poddomena, kjer boš vse postavljal-a.  

Ali je 21-dnevni izziv za izdelavo spletne strani primeren zame, saj sem ne-tehničen tip.

Seveda je. Moj namen je, da bo celoten tečaj zate enostaven in razumljiv in mu boš lahko normalno sledil-a. Večina vsebine bo posneta vnaprej in si jo boš lahko v času izziva večkrat pogledal-a in ponovil-a za menoj.

 

S tem namenom sem izbiral tudi orodja, ki jih bomo uporabili med tečajem, da je rokovanje z njimi enostavno in uporabniško prijazno.

 

Za udeležbo na tečaju ne boš potreboval-a znanja iz programiranja ali grafičnega oblikovanja. Naučili se bomo uporabljati orodje za postavitev spletne strani, ki deluje na principu:

 1. izberi element,
 2. prenesi na stran
 3. spusti element
 4. vnesi vsebino
 5. izberi nastavitve za oblikovanje

Ker pa boš izdelal-a lastno spletno stran, se boš veliko časa ukvarjal-a z vsebino, kar pa spada v ne-tehnično področje.

Izjave

Kaj pravijo udeleženci mojih delavnic

Jana Braniselj
Mateja Fišer

21-dnevni izziv

Sprejmi izziv in si izdelaj svojo spletno stran v 21 dneh

Današnja cena = 347 €

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Scroll to Top

10%

ceneje

Pri nakupu spletnega tečaja vpišite kodo kupona TECAJ10CENEJE in se pridružite 21-dnevnemu izzivu po 10% nižji ceni.